Marinus Boon

Marinus-Boon-Creative-Impulse-ManagementIn de rol van interim of als project manager geeft Marinus Boon, eigenaar van Creative Impulse Management, leiding aan de management werkzaamheden of coördineert hij verbeteringsprojecten. Met ruim 25 jaar werkervaring vult Marinus Boon de interim- en projectmanagement functie op professionele wijze in.

Kernkwaliteiten van Marinus Boon:
– betrouwbaar en gestructureerd,
– prestatiegericht,
– organiseert zorgvuldig en vindingrijk,
– analytisch en leergierig.

Met een vernieuwende en creatieve impuls in een dynamische werkomgeving zorgt Marinus ervoor dat een organisatie nog beter wordt. Zowel op het inhoudelijke als het menselijke vlak. Niet voor niets is het motto van Creative Impulse Management “Logica brengt je van A naar B, creativiteit brengt je waar je wilt zijn.”

Techniek en methodes zijn een belangrijke factor in de supply chain, bij productie of de engineering. Het daadwerkelijke verschil wordt gemaakt door de manier waarop deze technieken en methodes worden toegepast. Als de samenwerking binnen een team niet duidelijk is, dan blijft het een groep individuen. Deze individuen zullen in dat geval met veel inzet werken aan de persoonlijke doelen in plaats aan de organisatiedoelen. Het samensmelten en realiseren van deze persoonlijke doelen met de organisatiedoelen, is een uitdaging die Marinus succesvol is aangegaan.

Is uw interesse gewekt?

U kunt meer informatie opvragen via het Contactformulier of bellen voor een nadere kennismaking